MODELE DE DIPLOME PENTRU PRESCOLARI


De-a lungul anilor, cu ocazia organizarii unor activitati cu prescolarii, m-am confruntat cu o problema  mai deosebita: conceperea, redactarea si alegerea unui design potrivit a diplomelor care urmau sa fie acordate copiiilor, educatoarelor, diverselor persoane implicate. Deoarece, la randul meu, m-am mai inspirat si din modelele publicate pe net, am considerat ca ar fi bine sa public si eu cateva modele de astfel de diplome. Majoritatea sunt realizate cu Microsoft Office Word, si sunt in general editate pe fundal alb, pentru a putea fi imprimate pe hartie de diferite culori ( in functie  de preferinte, de culoarea fontului utilizat, etc. ). Nu sunt diplome realizate la nivel profesionist ( nu dispun de mijloacele tehnice, financiare necesare si nici nu acesta este scopul…), dar ele pot fi un punct de plecare in realizarea unor diplome pentru prescolari.

Diploma „absolvire” gradinita, pentru baietei:
Diploma „absolvire” gradinita, pentru fetite:
Diplome festivaluri de colinde la prescolari:
 
Diplome festivaluri de dansuri:
Diplome pentru concursul „Cel mai bun povestitor”
Reclame

12 comentarii la “MODELE DE DIPLOME PENTRU PRESCOLARI

  1. Diplome cu personaje din desenele animate ai incercat ? Eu le-am dat intr-un an, celor dintr'a 5 a, la sfarsitul anului, fiecaruia pentru ce s-a remarcat in acel an ( unul ca m-a mintit constant pentru tema de casa, altul ca a fost foarte cuminte, altul ca a fost foarte ajutator cu colegii,etc )… Ai mei au fost foarte incantati si a fost foarte fun la ultima ora din an, ca fiecare s-a identificat cu personajul respectiv din desenele animate .

  2. Da Tzipi, ai dreptate! E o idee foarte buna. Mai ales ca la mine e vorba de prescolari. Sincer, si eu m-am gandit candva la o astfel de surpriza pentru copiii. N-a iesit deocamdata. Oricum, la sfarsitul anului scolar viitor, astfel de diplome ar fi super, mai ales ca voi avea grupa mare-pregatitoare si copiii vor fi "absolventi" de gradinita!

  3. Buna dragele mele,intr-adevar aceste diplome sunt o idee excelenta pentru ai bucura si motiva pe cei mici. Daca doriti relizarea unor astfel de lucrari facute la un nivel profesionist, nu ezitati sa ma contactati. Eu realizez astfel de lucrari, mai ales ca cele ce se adreseaza prescolarilor, ma preocupa in mod deosebit. "Cartea mea de vizita" este site-ul http://www.decolorat.ro. Daca va place ce gasiti acolo, imi puteti scrie pe una din adresele de mail afisate pe site.

  4. Laura, multumesc pentru prezenta ta pe blogul meu, te mai astept! Dar…pentru ca exista si un dar, consider de bonton o reciprocitate la reclama pe care o accept, cu placere – e drept, in comentariile tale. Ai observat ca esti mentionata (cu site-ul si cu blogul) pe PRESCOLARII MEI.Toate cele bune si succes!

  5. Buna Carmen, gata, te-am adaugat pe blogul meu in lista de Recomandari, cu numele: Prescolarii mei. Imi cer scuze, dar pur si simplu "mi-a scapat". Toate cele bune, si voi mai reveni cu mare drag.

  6. >Buna ziua, mi-au placut in mod deosebit diplomele de absolvire create de dv. Din pacate, nu le putem folosi pentru ca sunt deja scrise. Este posibil sa le postati si in varianta nescrisa? Multumesc!

  7. Buna ziua! Am primit diplomele nescrise asa cum v-am rugat , motiv pentru care va multumesc si apreciez preocuparea dumneavoastra in cadrul invatamantului prescolar , Succes in continuare!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s