VACANTA MARE!!!


Peste 3 milioane de elevi si prescolari intra in vacanta de vara! Vineri, 11.06.2010 este ziua in care se desfasoara ultimele festivitati care marcheaza inchiderea anului scolar 2009-2010. Vremea serbarilor a trecut! E timpul ca cei peste 500.000 de prescolari dint toata tara sa se bucure si ei de clipe de relaxare, de odihna, binemeritate dupa efortul depus in timpul anului scolar! La fel si cadrele didactice. Doar ca aici, situatia e putin diferita…Pentru noi, vacanta inseamna nu doar relaxare ci si o ocazie de a studia, de a ne documenta, de a strange materiale didactice si informatii necesare in noul an scolar. Unii dintre noi poate au chiar examene proprii de sustinut pentru diferite forme de calificari, specializari. Succes tuturor! Totusi, pentru ca e VACANTA MARE, tuturor, de la mic la mare, va doresc VACANTA PLACUTA!!!
Sa ne revedem cu bine in prima zi din noul an scolar ( 13 septembrie 2010)!
Pentru parintii prescolarilor de la Gradinita cu Program Prelungit nr. 2 Ludus, o informatie care sper eu, le prinde bine: in perioada 01.07.2010 – 31.07.2010, gradinita noastra va fi inchisa pentru efectuarea unor lucrari specifice ( curatenie generala, etc. ), necesare pentru a putea incepe noul an scolar in conditii optime.
In ceea ce ma priveste, sper ca in aceasta vacanta sa pot aloca mai mult timp publicarii de articole pe blog. Material ar fi, dar stiti si voi cum e…trebuie sortat, clasificat, ajustat, etc., abia apoi publicat.
Laste edit: Deunazi am auzit intr-o emisiune radiofonica urmatoarea ” zicere „: ” Binele se poate intoarce catre binefacator – cand si cum, numai bunul Dumnezeu stie! „. Mult adevar in putine cuvinte!
Inca ceva: imaginea este preluata de pe pagina oficiala a Prea Sfintitului Petru, Episcop de Hancu, vicar al Mitropoliei Chisinaului.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s