Rares, un inger cu aripile frante


Inspirată de un articol publicat pe blogul ei de către o prietenă – Petronela Stanciu, am preluat şi eu povestea …:
„Rareş este un băieţel din Roman, jud. Neamţ, în vârstă de 2 ani şi 3 luni, care s-a născut prematur la 29 de săptămâni, cu nota 5 – 6 la naştere, avănd următoarele diagnostice la externarea din maternitate:
  1. Detresă respiratorie – formă severă;
  2. Icter precoce de prematuritate;
  3. Anemia prematurului;
  4. Leucomalacie periventriculară bilaterală;
  5. Retinopatia prematurului stadiul I;
  6. Hipocalcemie tranzitorie neonatală;
  7. Candidoză neonatală.
Medicul pediatru ne-a confirmat că leucomalacia periventriculară bilaterală afectează creierul copilului şi în urma numeroaselor controale la diferiţi medici neurologi a fost diagnosticat cu paralizie cerebrală – tetrapareză spastică, strabism convergent şi retard psihomotor sever. De la 3 luni face kinetoterapie la diferite centre din ţară ( Iaşi, Bucureşti şi acum la Sibiu ) …”
Acesta ar fi un mic fragment din povestea suferinţei lui Rareş. Întreaga poveste şi modalităţi prin care îl putem şi noi ajuta, găsiţi pe acest Blog despre viaţă, de la inimă la inimă, sau direct pe site-ul lui Rareş .
Cei interesaţi, pot copia următorul cod pe blogul lor, cod care va afişa un mic banner ( creat de mine cu ajutorul BannerFans – un site pe care vă puteţi foarte uşor genera un banner ) cu link spre blogul lui Rareş:

<center><a href=”http://www.raresmarianhuci.ro/index.html&#8221; target=”_blank”><img style=”WIDTH: 137px; HEIGHT: 138px” height=”125″ alt=”BannerFans.com” src=”http://img405.imageshack.us/img405/4131/7802139f4566012m3.jpg&#8221; width=”125″ border=”0″ /></a></center>
Bannerul va arăta astfel:
Reclame

Un comentariu la “Rares, un inger cu aripile frante

  1. Buna Carmen,Iti multumesc pentru implicare cat si pentru aprecieri.Esti o persoana deosebita.Orice ajutor,oricat de mic,conteaza.Depinde de fiecare dintre noi(in masura posibilitatilor fiecaruia) sa ajutam.Cu prietenie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s