IN LOC DE CUVINTE


A început!
Emoţii, speranţe, gânduri bune, urări de sănătate, înţelegere, satisfacţii…
Astăzi, pe lângă emoţiile trăite ca educatoare, în momentul reântâlnirii cu preşcolarii din grupa pregătitoare, am trăit şi emoţiile unui părinte care îşi pregăteşte copiii pentru prima zi de şcoală:
Daniana Thea – pentru clasa 1 la ” Şcoala Generală Ioan Vlăduţiu „, iar
Vlad Alexandru – pentru clasa a X-a, „mate-info”, la Grupul Şcolar Industrial Luduş.
Toate urările de bine tuturor preşcolarilor, şcolarilor, liceenilor, părinţilor, cadrelor didactice!!!
Reclame

10 comentarii la “IN LOC DE CUVINTE

  1. @MihaelaMultumesc pentru urari! La fel si tie si te mai astept pe aici, chiar daca articolele mele vor fi mai rare: vacanta s-a terminat si pentru mine…Suntem in grupa mare-pregatitoare deja si cum la toamna viitoare vom fi scolari, vrem ca feedback-ul doamnelor invatatoare ( si nu numai ) sa fie unul pozitiv!Iti doresc o zi frumoasa!

  2. Trairile omenesti sunt date doar OAMENILOR!Fruntea sus si nu lasati ciorile sa va ciuguleasca sufletul!Copiii au nevoie de d-voastra!Parintii acestora, la fel!Incurajari din partea mea!

  3. adolescentina freza are asta "micu". clasa a 11a parca e facuta special pentru distractii, ar fi pacat sa piarda acesti ani altfel…bineinteles si cu seriozitate in anumite departamente

  4. @L.R.: Multumesc pentru vizita! Te mai astept!Remarca e foarte buna! Sunt multumita ca pastreaza un echilibru intre distractiile specifice varstei si seriozitatea necesara educatiei, iar tentatiile nocive l-au ocolit! Multumirea e cu atat mai mare cu cat inainte de a avea o relatie mama-fiu, suntem prieteni. Si asta spune multe….freza i se trage si de pe vremea asta:http://ludusonline.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=219:cei-mai-frumoi-boboci-de-la-qgrupul-scolar-industrial-ludusq-&catid=34:noutati&Itemid=57

  5. Multumesc pentru cuvintele frumoase, pentru incurajari!@eu:…ca orice inceput de an scolar, si acesta incepe in "forta": daca pentru unii e un simplu loc de munca, pentru mine inseamna si pasiune, daruire. Munca de educatoare nu se rezuma doar la activitatea de la grupa ci si la realizarea, conceperea a multor planificari, portofolii, evaluari, materiale didactice, etc. Ori pentru ca acestea sa fie de un real folos pentru copii, necesita timp, atentie si profesionalism.Asa se scurge viata unei educatoare…printre programe, planificari, consfatuiri, simpozioane, cursuri, etc. Si oricat am face, tot nu e destul!Ma bucur ca ma asteptati cu materiale noi si promit ca voi reveni cat mai curand!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s