DE VORBA CU ZANA TOAMNA


Roadele bogate ale toamnei se culeg şi în Grupa iepuraşilor isteţi!

După cinci săptămâni în care preşcolarii din grupa pregătitoare A – Grupa iepuraşilor isteţi – au desluşit toate tainele anotimpului toamna, au învăţat despre fenomenele, fructele, legumele, florile specifice acestui anotimp, a sosit şi momentul întâlnirii cu Zâna Toamnă. Pentru acest eveniment, ei s-au costumat frumos în culorile toamnei şi prin convorbire, vers, cântec, dramatizare şi dans au petrecut o zi minunată în compania Zânei Toamnă. Le-au fost alături şi câţiva părinţi, iar pentru ca atmosfera să fie una de joc şi voie bună, domnul profesor Dorel Fanea i-a susţinut cu acorduri muzicale pe parcursul întregii activităţi.

 
Alte videoclipuri cu „Iepuraşii isteţi”, puteţi urmări aici.
Reclame

10 comentarii la “DE VORBA CU ZANA TOAMNA

  1. Gandurile bune si vorbele frumoase ma insenineaza.Prezenta d-voastra aici, ma onoreaza, iar listarea "prescolarilor mei" in blogrollul Blogului Literar, ma motiveaza!Va multumesc!

  2. Nu ma surprinde devotamentul dumneavoastra pentru munca de educator, dimpotriva, imi certifica faptul ca exista oameni minunati care isi merita titlul de dascal (chiar daca pentru unii suna perimat), printre care va numarati alaturi de doamna Mary! Va felicit si va doresc multa sanatate, pentru ca si alti copii sa se bucure de avantajele pregatirii cu persoane deosebite ca dumneavoastra! P.S. Cainii latra, caii trec mandri si frumosi peste toate! Stiti la ce ma refer, toti vor plati mai devreme sau mai tarziu! :)))

  3. De acord cu Anonimul (-a)!!!” Homines dum docent discunt” spunea filozoful latin Seneca intr-una din epistole morale adresata lui Lucilius. In traducere (ca sa priceapa si…cainii..) ar suna asa: "Inveti invatand pe altii". Cu alte cuvinte, Seneca precizeaza limpede sensul vorbelor sale devenite mai tarziu o expresie uzuala: “Atasaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care la randul tau ii pot face mai buni . ” Reciprocitate de servicii: inveti, invatand de la altii…Dar…cainii latra…

  4. @miki:Multumesc! Ma bucur ca ai gasit ce sa "furi" de la noi! Pana la urma, nu "bloguim" de dragul de a "blogui" ci pentru a putea interactiona unii cu altii intr-un "schimb de experienta" virtual.Sper sa mai gasesti lucruri interesante pe aici!

  5. >Va felicita o colega din Pitesti pentru frumoasele activitati desfasurate cu prescolarii. Cred ca asta ne mai ramane… sacrificiul pe altarul unei meserii pe care o iubim, dincolo de orice scadere, de minus 25… 15 % si cate vor mai veni, si dincolo de rautatile si invrajbirile, la care ne instiga …cei de sus… care se vad SUS muuult timp.

  6. >@grupapiticilor:Bucuroasa de vizita si de cunostinta! Multumesc pentru aprecieri!Da…rautatile si invrajbirile le cunosc si eu pe propria-mi piele! Dar, vorba unui (unei) anonim, intr-un comentariu de mai sus: "cainii latra…".Pentru copii insa, trebuie sa uitam de toate astea si sa ne…sacrificam. Copiii nu au nici o vina!PS: Nu am stiut cum sa ma adresez…decat asa cum ai semnat, "grupapiticilor"…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s