TELEVIZIUNEA ELEVILOR – proiect national


Iubiţii mei preşcolari, dragi părinţi, stimate colege, cadre didactice, prieteni virtuali!
Acum, la început de an, am plăcerea de a vă da o veste care, cu siguranţă vă va bucura: aveţi ocazia să vă vedeţi la „televizor”! 

Da, preşcolarii, elevii, cadrele didactice au o televiziune a lor, TELEVIZIUNEA ELEVILOR ! O televiziune online oferită de, citez:

prin Asociatia BUCURIA COPIILOR,BUCURIA NOASTRA

Kids Joy, Our Joy Association
pentru realizarea de canale de televiziune online
dedicate tuturor celor care sustin promovarea proceselor de invatare. „

Televiziunea elevilor este online din data de 01.10.2010, iar acum două zile am avut plăcerea să fiu invitată să mă alătur acestui proiect – printr-un e-mail primit din partea domnului Lucian Tănasă, iniţiatorul şi managerul proiectului!!!
„Oamenii sunt interesaţi. E adevărat că se gândesc că nu au mijloace cu care să realizeze un filmuleţ. A venit la mine o doamnă profesoară şi mi-a spus că nu are o cameră de filmat. Am întrebat-o dacă are un aparat foto cu care să facă poze şi cu ele să facă apoi un filmuleţ. Cu mijloace minime se pot face lucruri frumoase”, e de părere Lucian Tănasă.

” Din experienţă vă spunem că preşcolarii sunt tare încântaţi să fie reporteri şi să se revadă la „televizor”, îmi transmite doamna Claudia – Maria Tănasă, coordonator proiect. Ce ziceţi, prichindeilor? Eu spun că are mare dreptate!!!

Asociatia ” Bucuria Copiilor, Bucuria Noastra” – ” Kids Joy, Our Joy” Association
Bineânţeles că am onorat această invitaţie, cu gândul că promovarea activităţilor şcolare prin această tehnologie, este mai mult decât benefică tuturor participanţilor la procesul de învăţământ, în special vouă, preşcolarilor, elevilor!
Detalii despre proiectul Televiziunea elevilor găsiţi şi aici. 
Procedura de înscriere şi accesare a acestui proiect este explicată amănunţit pe prima pagina a site-ului, adică la adresa următoare: http://www.televiziuneaelevilor.ro/p-197-citeste…prima.pagina.html.
De asemenea, colaborator activ în cadrul proiectului este şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Mureş, prin reprezentaţii săi, domnul inspector şcolar general, prof. Dumitru Matei şi doamna inspector şcolar pentru educaţia permanentă, prof. Felicia Stela Ionescu ( clic pe „colaborator activ„).
Reclame

9 comentarii la “TELEVIZIUNEA ELEVILOR – proiect national

  1. >Un proiect foarte interesant! Cu colaboratori pregatiti, care sa dispuna de suficient timp liber, acest proiect ar putea avea mare succes.La cat mai multe reusite!

  2. >@Amy:Proiectul mi s-a parut si mie foarte interesant, tocmai de aceea am acceptat sa ma implic. Colaboratori ar putea sa devina cred, orice cadru didactic deoarece proiectul se bazeaza pe munca efectiva la grupa, la clasa. Timpul liber poate reprezenta o problema, dar cu o munca in echipa, se poate! Am vazut ca si "casuta copiilor" e…gospodarita de o echipa.:)Apropo': Amy si Cristian – incantata de cunostinta! Daniela – ma bucur ca ne revedem prin intermediul blogului!!!Va mai astept cu drag!

  3. >:) Incantati si noi!Am gasit aici, la tine, un blog cu multe informatii utile. Eu, cel putin, te voi vizita cat imi permite timpul, pentru ca am de citit multe articole din urma. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s