>BUNA DIMINEATA, IEPURASI ISTETI !


>

Un obiect vechi nu este neapărat un obiect inutil, de aruncat. În cazul de față mă refer la dulapul cu „material didactic” din sala noastră de grupă. Deși este vechi și nu se mai încadrează în „habitaclu”, am hotărât să-l păstrăm, dar să-i dăm o nouă „față”.
Am pornit de la ideea că în „Grupa iepurașilor isteți” avem nevoie de un „panou al prezenței” în…poiană.

Aici, în cadrul „Întâlnirii de dimineață”, facem prezența: la sosirea în grupă, fiecare copil își așează poza pe panoul cu copii prezenți. Un băiat numește fetițele prezente, iar o fetiță numește băieții prezenți. Numărăm împreună fetele, apoi băieții și aflăm numărul copiilor prezenți.

Și pentru ca toți cei care trec pe la ușa noastră să știe că au ajuns în „Poiana iepurașilor isteți”, la intrarea în sala de grupă, avem și un „banner”:

 
Reclame

10 comentarii la “>BUNA DIMINEATA, IEPURASI ISTETI !

  1. >Servus, Carmen! Felicitari pentru informatiile din aceasta lume minunata a copilariei! Astept cu mare drag sa schimbam idei, pareri, ganduri despre aceasta meserie care ne face zi de zi "să fim din nou copii"! Cu mult drag, o colegă din Argeş, Piteşti – Raluca CÎRSTEA, care este şi ea pe jumătate, din LUDUŞ!

  2. >@ionelmuscalu:Multumesc frumos!E prea frumos ceea ce se petrece in lumea copilariei, ca sa nu "iesim in lume"…Intr-o lume ciudata, plina de rautati si vesti triste, e sanatos, necesar, sa promovam si lucrurile bune…Si apoi, cred ca putem privi inainte cu incredere!

  3. >@Raluca:Bine ai venit! Ma bucur sa te cunosc…virtual. E posibil sa ne fi cunoscut si in "real-life"???…Abia astept si eu sa ne impartasim din experienta noastra! Doar asa putem spune ca suntem colege, nu?!? 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s