>IARNA PE ULITA – activitate practica


>

Tot în săptămâna cu tema ” Jocurile de iarnă ” ( 07 – 11 februarie 2011 ), în cadrul activităţilor practice, am realizat împreună cu copii, folosind ca tehnici de lucru decuparea şi lipirea, un tablou cu titlul ” Iarna pe uliţă „. Lucrarea fiind colectivă, copiii au fost deosebit de încântaţi pentru faptul că fiecare dintre ei şi-a adus contribuţia directă la realizarea acestui colaj, iar rezultatul a fost pe măsura strădaniei lor:

PREŞCOLARILOR MEI,
SINCERE FELICITĂRI!
Reclame

9 comentarii la “>IARNA PE ULITA – activitate practica

  1. >Ymi place mult lucrarea data, ce de scumpi sunt copilasii, cum lucreaza ei cu minutele lor micute … Carmen ai un colectiv minunat datorita talentului tau!!! Domnul sa va aiba in paza pe voi pe toti! Va imbratisez!!!

  2. superb! imi place mult!!! noi am incercta ceva gen 3d (ha-ha cum suna 3D); adica am facut iarna trecuta din plastilina si scobitori omuleti, am lipit reni din polistiren, insa erau mai mici piticii mei si a iesit frumos pentru varsta lor…..dar ce ati facut voi aici e ceva foarte frumos, mai-mai ca imi vine sa te intreb de ce nu faci o licitatie cu astfel de obiecte si banii stransi sa fie donati (sa se cumpere jucarii ce e nevoie) pentru clasa?am vazut pe FB tot felul de initiative si o doamna cu atat imaginatie si simt practic dedicat copiilor sunt sigura ca ar reusi sa faca ceva acolo unde doar incearca :)felicitari si tine-o tot asa 🙂

  3. @piticidarvoinici:multumim de aprecieri! Lucrarea in sine este extrem de simplu de realizat, iar rezultatul arata foarte bine.Hmmm…ce repede a trecut un an…"Iepurasii" care au participat la realizarea lucrarii sunt acum scolari!O "samanta" de astfel de idee – cu un "Targ de lucrari realizate de copii" este pusa la "germinat"…)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s