>METODA PROIECTELOR LA VARSTE TIMPURII – 3


>

Și acum, după ce am pătruns prin activitățile desfășurate la grupă, în spectaculoasa lume a dinozaurilor ( METODA PROIECTELOR LA VARSTE TIMPURII – 1 și  METODA PROIECTELOR LA VARSTE TIMPURII – 2 ), a sosit mult așteptata clipă a întâlnirii cu dinozaurii și descendenții acestora.
Vineri – 18 februarie 2011 – am făcut o călătorie într-o lume demult apusă, lumea dinozaurilor din Europa, la Expo Transilvania din Cluj-Napoca. Am admirat modele/reconstituiri realizate sub supravegherea/în cooperare cu oameni de știință, am văzut și descendenți ai dinozaurilor ( mamutul, leneșul, calul și porcul preistori, tigrul cu dinți sabie, Omul de Neandertal ):
AM AJUNS…NE PREGĂTIM DE INTRARE…
DINOZAURII…

OMUL DE NEANDERTAL…
EXCLAMAȚIILE AU CONTINUAT…
AM VIZIONAT ȘI UN FILM DOCUMENTAR…
DUPĂ CARE AM EXPLORAT LUMEA DINOZAURILOR JUCÂNDU-NE
” de-a PALEONTOLOGII „…
 LA FINALUL VIZITEI NOASTRE NE-A COPLEȘIT UN SENTIMENT DE TRISTEȚE…
TREBUIE TOTUȘI SĂ PLECĂM…” GRĂDI ” NE AȘTEAPTĂ…
Cu aceasta, ne-am luat ” La revedere! ” de la dinozauri și ne pregătim pentru noi aventuri în ” Lumea cunoașterii ” .
Reclame

10 comentarii la “>METODA PROIECTELOR LA VARSTE TIMPURII – 3

  1. >Ce frumos! Cred că piticii s-au simţit bine şi au învăţat multe lucruri interesante. Este mare lucru să reuşeşti să-i stârneşti spre învăţat, spre bucuria dea afla cât mai multe lucruri noi.Felicitări!

  2. >@Adrian:Excursiile au fost si vor fi un prilej de bucurie pentru toti copiii.Gandindu-ma la criteriile principale pe care le luam in considerare pentru organizarea unei excursii ( caracterul instructiv-educativ, incadrarea in tematica/progama scolara, tema adecvata varstei si intereselor copiiilor, aprofundarea cunostintelor, formarea deprinerilor de observare, etc. ), am avea excursii mai multe. Din pacate, un criteriu care ar trebui sa conteze cel mai putin in astfel de cazuri, a devenit unul principal…Da! E vorba de buget…Ei, dar pana la urmatoarea excursie "adevarata", va sugerez cateva excursii virtuale. Sunt convinsa ca micutii vor gasi lucruri interesante si aici:http://prescolariimei.blogspot.com/2011/02/muzee-virtuale-imagini-panoramice.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s