>PREMIUL de EXCELENTA


>

Pentru cel mai bun povestitor, pentru talentul de cântăreţi, pentru că sunt sănătoşi şi voinici, pentru că ştiu să circule corect, pentru că sunt harnici, isteţi, cuminţi, talentaţi, curajoşi, pentru că sunt o echipă ( Da! Da! Ştiu ce înseamnă echipa, ce înseamnă lucrul în echipă…spre deosebire de unii din semenii noştri mai mari… ), pentru toate acestea, pentru multe altele,  PREŞCOLARII MEI au fost răsplătiţi cu premii, diplome, aprecieri, aplauze, zâmbete, îmbrăţişări…
E posibil că ” 80 % dintre dascălii întâlniţi până acum spun că n-au nici un câştig să informeze copiii atâta timp cât educaţia trece prin stomac.”, aşa cum îmi spunea domnul Lucian Tănasă, preşedintele
Asociaţiei „Bucuria Copiilor, Bucuria Noastra”„Kids Joy, Our Joy” Association

şi managerul proiectului Televiziunea elevilor. Aşa o fi, dar eu vreau, pot şi reuşesc să fac parte dintre cei 20 % !!!

Şi atunci, cum să nu mă mândresc, cum să nu mă bucur pentru reuşitele copiiilor, cum să nu mă implic mai mult, cum să mă opresc din drumul meu doar pentru că stârnesc – din păcate – în continuare, invidii şi răutăţi din partea unor persoane care nu vor să înţeleagă munca de educator, dragostea pentru copii, datoria pe care o avem ca dascăliCUM?!?…Ar însemna să abandonez ceea ce am început, să nu mă  mai respect pe mine, să înşel aşteptările copiiilor, a părinţilor, a tuturor persoanelor, care mă susţin şi au încredere în mine, care au fost şi sunt alături de mine şi la bine şi la greu…Ei bine, nu doresc asta! Şi pentru că toţi aceştia merită tot respectul şi atenţia mea, şi pentru că numărul acestora este infinit mai mare decât a celor care…nici nu merită să-i mai pomenesc, MERGEM ÎNAINTE!!! Ne aşteaptă proiecte noi, lucruri frumoase pe care să le realizăm împreună, să ne bucurăm de reuşitele copiiilor, de fiecare pas pe care ei îl fac pe calea cunoaşterii, a vieţii.

Hm! M-am luat cu vorba şi era să uit de ce am pomenit din nou de premii, diplome. Iată de ce:

Mulţumesc domnului Lucian Tănasă şi doamnei Claudia Maria Tănasă pentru premiul acordat !!!

Ce ar fi dacă te-ai implica şi TU mai mult ?!?
Ce te opreşte să ÎŢI creezi un cont pe platforma educaţională ?!?
Nu ştii cum ?!?
E simplu !!!
Încearcă la link-ul următor:
http://www.televiziuneaelevilor.ro/p-193-unde.vezi…televiziuneaelevilor…inscriere.html

Sunt convinsă că şi TU te implici, sunt convinsă că şi ŢIE îţi sunt dragi copiii, că şi TU ai ceva de spus, şi mai mult, sunt sigură că şi TU doreşti ca cei „80 %” să îşi schimbe atitudinea !!!

Reclame

10 comentarii la “>PREMIUL de EXCELENTA

  1. >@angi:Multumim!!!"Reteta" e la indemana noastra, a tuturor! Nu e greu, dar "materialul" trebuie "presarat" cu dragoste, pasiune, vointa si…intelegere!:)

  2. >@Maria:Am primit pupicii cu drag! Succesul…a poposit la noi in grupa si astazi! Mergem mai departe, la etapa judeteana a concursului de educatie rutiera! Fetele ( Carmen si Mara )s-au descurcat foarte bine si vor reprezenta gradinita noastra si la Reghin! Amanunte, in curand!Te pupam si noi!!!

  3. >M-am bucurat si eu pentru voi si pentru succesul vostru.Din cand in cand mai trag cu ochiul la voi si poate o sa incerc si eu imi creez un cont pe platforma.Carmen esti minunata si o adevarata comoara pentru piticii tai.Va pup si eu si va doresc o primavara frumoasa. Edit Gradinita Apold

  4. >@Edit:Multumesc pentru aprecieri! Stiu ca vii pe aici si imi pare bine!Contul e simplu de creat si iti ofera posibilitatea de a incarca gratuit materialele tale, precum si posibilitatea de a vedea materialele din sfera ta de interes (educativ).Inca o data, multumesc!

  5. >@Adrian:Nu intentionez sa starnesc invidii…Dar se spune ca in viata e mai bine sa fii invidiat decat compatimit…"De-o fi una, de-o fi alta, bucurosi le-om duce toate…".

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s