>FESTIVAL – CONCURS JUDETEAN PENTRU PRESCOLARI – Ludus, mai 2011


>

Festivalul – concurs judeţean pentru preşcolari,
” CE-I STRĂBUN, NU VREM SA PIARĂ! „
a ajuns la ediţia a VI-a !!!
Festivitatea de premiere – ediţia a V-a, mai 2010
Iniţiativa culturală aparţine Grădiniţei cu p.p. nr. 2 Luduş, avănd ca organizator – coordonator pe inst. Carmen Petac şi se desfăşoară în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Mureş ( coordonatoare, doamnele insp. de specialitate – prof. Natalia Filimon şi inst. Iulia Kovacs ) şi Casa de Cultură ” Pompeiu Hărăşteanu „ din Luduş ( director, domnul Dorin Grama ).

Vă aduceţi aminte cu plăcere, sper, de ediţiile precedente ale acestui festival: clic AICI !!!
Pentru acest an, iată regulamentul şi fişa de înscriere pentru cele două secţiuni ( Dansuri populare – cu participare directă şi Lucrări decorative, artă populară – lucrări realizate de copii ):
Regulamentul poate fi vizualizat şi descărcat de aici:
(pentru descărcare, apăsaţi pe iconiţa din colţul dreapta – sus a ferestrei de mai jos; se va deschide o fereastră nouă, din care veţi putea descărca documentul cu clik pe ” Fişier – Descărcaţi originalul „)

Fişa de înscriere:
(pentru descărcare, apăsaţi pe iconiţa din colţul dreapta – sus a ferestrei de mai jos; se va deschide o fereastră nouă, din care veţi putea descărca documentul cu clik pe ” Fişier – Descărcaţi originalul „)

VĂ AŞTEPTĂM CU DRAG!!!

Reclame

8 comentarii la “>FESTIVAL – CONCURS JUDETEAN PENTRU PRESCOLARI – Ludus, mai 2011

  1. >Parca acuma o vad pe Andrea mea dansand…a participat la editia din 2009, sectia maghiara si a luat premiul 1 la sectiunea ,, Arta populara,,…Eu cred ca o sa fie o reusita aceasta activitate, succes Carmen si succes participantilor si sper sa fiu acolo sa vad evenimentul… O zi frumoasa!

  2. >@angi:Primim, de ce nu ?!? :)…Dar – din pacate doar ca…spectatori.Sincer mi-ar fi placut sa avem posibilitatea sa invitam in festival si o formatie, doua de dansatori consacrati, pentru momentele dintre evolutiile prescolarilor si jurizare. Dar, dar, dar…bugetul…Multumesc pentru urari! Toate cele bune!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s