>DOAR O VORBA VA MAI SPUN !…astazi


>

Mai sunt putine ore până la deschiderea celei de a VI-a ediţii a festivalului – concurs judeţean intercultural pentru preşcolari, ” CE-I STRĂBUN, NU VREM SĂ PIARĂ ! „…Pregătirile sunt în toi, emoţiile se acumulează odată cu definitivarea ultimelor detalii.
Participanţii la secţiunea dansuri ( 122 de copii preşcolari ) repetă de zor pentru a se prezenta cum se cuvine la acest festival. Trofeul, premiile, satisfacţia de a fi artişti pe şcenă şi nu în ultimul rând – ocazia de a purta costumele populare tradiţionale, îi motivează incă o dată şi am convingerea că preşcolarii prezenţi în fetival vor demonstra că…ce-i străbun, nu vor să piară!
Participanţii la secţiunea artă populară ( 137 de preşcolari ) au trimis lucrările – cu ajutorul doamnelor educatoare şi aşteaptă cu nerăbdare jurizarea.
Cu toţii – preşcolari, educatoare, părinţi, organizatori, colaboratori, parteneri, coordonatori, sponsori, spectatori, se vor bucura împreună de realizările copiiilor, festivalul fiind un prilej de satisfacţie pentru micii artişti şi – de ce nu – o insulă de farmec neântinat pentru toţi participanţii.
…Doar o vorbă vă mai spun: ” Ne vedem la festival !!! „
Reclame

12 comentarii la “>DOAR O VORBA VA MAI SPUN !…astazi

  1. >@Loredana, Oigen, Amy, angi:Va multumesc!Muzica a cantat, jocul s-a incins, festivalul a fost – spun participantii – unul reusit!A fos si agitatie (pe capul nostru, al celor mari ) dar si distractie pentru copii!A fost frumos si am avut si bafta:Prescolarii mei au castigat trofeeeuuul!!!Un strop de ragaz si vor veni si pozele, poate si ceva filmari! Trebuie sa…suflu putin…:)

  2. >Uraaaaaa! Am castigat trofeullllllll!Felicitari! Felicitari! Felicitari! Felicitari! Felicitari!Felicitari!Felicitari!Felicitari!Felicitari!Felicitari!Felicitari!Felicitari!Felicitari!Felicitari!Felicitari!Felicitari!Felicitari!Felicitari!Felicitari!Felicitari!Felicitari!Felicitari!Felicitari!Felicitari!Felicitari!Felicitari!Felicitari!Felicitari!Felicitari!Felicitari!Felicitari!Felicitari!Felicitari!Felicitari!Felicitari!Felicitari!Cea mai reusita editie da pana acum! Sa dea Domnul sa fie mai putin reusita decat editia de anul viitor!!!!

  3. >Scuze! Exclamatia de la inceputul comentariului mei nu-mi apartine…Trebuia sa pun ghilimelele de rigoare pentru ca am "citat" din…bucuria prichindeilor! Deci: "Uraaaaaa! Am castigat trofeullllll!".Ehei, pentru o zi m-am simtit si eu din nou copil, alaturi de cei mici…Toate cele bune!

  4. >A fost prima data cand am participat la o astfel de "actiune" a minunatilor copii, si am ramas uimit de ei si de buna organizare. Felicitari d-nei Carmen P si colegelor organizatoare. Respecte!!!

  5. >@Amy:Multumesc!!!Abia astazi am reusit sa fad si eu filmarea festivalului. Emotiile m-au napadit din nou. Copiii au fost minunati, mai pregatiti ca niciodata. Datorita lor si doamnelor educatoare implicate, parintii si cei prezenti au avut parte de un adevarat spectacol, speranta tuturor fiind accea ca…ce-i strabun, nu va pieri!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s