APEL: AZI SUNT PASARE. MAINE VOI FI ZBOR


Nu are nevoie de un cal…Nici nu oferă în schimb un regat…Nu! Are nevoie de mâncare. Nu pentru EA ci pentru 45 de copii. Copii loviţi de soartă. Pentru a-i ajuta mult, are nevoie de puţin ajutor din partea noastră, a tuturor! Oferă în schimb poezie. Ce poate fi mai sensibil, mai frumos???
Haideţi să încercăm fiecare să dăm o mână de ajutor! Bob cu bob, miez cu miez şi micuţii se vor bucura!
Nu stau să-mi caut cuvinte, nu insist asupra formei, a conţinutului, dar fac acest APEL către toţi cei ce au putinţă să ajute!
Clic pe imagine pentru a afla despre ce  este vorba!
Reclame

7 comentarii la “APEL: AZI SUNT PASARE. MAINE VOI FI ZBOR

  1. Salut.Vreau sa te felicit pentru ca incurajezi campaniile ecologice. Am vazut ca ai pe blogul tau bannerul de la Umbrela Verde.Intr-o lume din ce in ce mai poluata, fiecare campanie ecologica conteaza. Noi incurajam recilclarea, reducerea poluarii, folosirea responsabila a resurselor, plantarea copacilor, depozitarea in siguranta a substantelor chimice si curatenia spatiilor verzi. Dintre toate acestea, ne axam pe incurajarea plantarii copacilor pentru ca ne dorim ca fiecare persoana sa aiba “copacul sau“. Prima campanie de plantare se numeste “Parcul Izvor prinde radacini“.Daca iti doresti ca in Romania sa fie plantati mai multi copaci, dar nu ai timp sa plantezi unul, poti sa ne sustii prin oricare dintre variantele de mai jos:1) Redactarea unui articol informativ care are legatura cu copacii sau ecologia.2) Publicarea unui articol pe blogul tau in care sa vorbesti despre campania noastra.3) Adaugarea unui link/banner pe blogul tau.Daca adaugi pe blogul tau unul dintre cele 10 bannere de pe pagina "schimb de link" vei primi in schimb un link la sectiunea “Sustinatori” si vei aparea aleator pe prima pagina in sectiunea “Bloguri Partenere”.Daca doresti sa apari permanent (pe prima pagina) la sectiunea “Ne sustin”, trebuie sa participi la una dintre campanile noastre de voluntariat sau sa donezi bani pentru plantarea unui copac (9 lei).Aceasta campanie este apolitica si este realizata de un grup de tineri care isi doresc sa schimbe mentalitatea celor care neglijeaza mediul incojurator. Participa si tu!

  2. @Copacul meu:Pentru inceput, te anunt ca "sarcina" 3 am rezolvat-o. Copacul tau este si al meu! :)E adevarat ca am inceput cu partea cea mai usoara, dar am vrut sa fac ceva din prima clipa.Succes in campania pe care o derulati!

  3. Intr-o lume de povesteTot ce vrei posibil esteSa fi Mandrul fat FrumosSau haiduc victorios,Esti Ileana Cosinzeana,Sau Turtita Nazdravana,Vreti sa fiti si voi de-acumSa pornim cu toti la drumSa-nchizi ochii `ncetisorSi pe-aripa viselorVei fi tot ce ti-ai dorit,vei fi zana zanelorCapitan haiducilorIata-ti visul implinit1Intr-o lume de povesteTot ce vrei posibil esteDar te rog tu nu uita,Sa fi OM in lumea taBasme sunt pe lumea multeAre cine sa le-asculteGlasul lor cald si duios,Doar aici e mai frumos.Sa-nchizi ochii`ncetisorSi pe-aripa viselor,Vei fi tot ce ti-ai doritVei fi bun, vei fi cinstitSi de toti vei fi iubit,Iata-ti visul implinit!Stiti cumva unde pot gasi melodia aceasta?De unde o pot descarca?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s